Find en Scandi-Roc forhandler i mere end 15 lande - Klik her

Find forhandler

Vi forhandler vores produkter gennem et bredt samarbejde med forhandlere i mere end 15 europæiske lande. Kontakt os her for at få oplyst din nærmeste forhandler.

Er du selv forhandler, og ønsker du at vide mere om vores produkter og mulighederne for at blive forhandler af vores produkter, kan du også kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger.
Forespørg forhandler

Vi henviser gerne til en af vore lokale forhandlere

Udfyld formularen hvis du ønsker en henvisning til en af vore forhandlere. Ud fra dine indtastninger finder vi den mest relevante forhandler ud fra placering og sortiment.

Bemærk!
Murafdækninger & Sålbænke forhandles via trælast-handlere i Danmark. Kantfliser & Terrassefliser forhandles via Swimmingpool forhandlere i Danmark og udland

Jeg accepterer brugen af mine persondata* i henhold til Scandi-Rocs persondatapolitik.

Når du udfylder formularen og trykker "Send forespørgsel", giver du samtidig samtykke til, at Scandi-Roc Aps videresender dine oplysninger til nærmeste forhandler. Du har til en hver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage, ved at skrive til info@scandi-roc.dk

Bliv forhandler

Hvis du er interesseret i at forhandle vores produkter, så giv os gerne et ring på nedenstående nummer, eller send os en mail.

990
Forhandlere i hele Europa
Tyskland
350
Danmark
250
Sverige
75
Norge
30
Øvrige EU
195
Holland
40
Schweiz
15
Østrig
35

Beklager!

Du befinder dig på en særlig version af vores hjemmeside og informationen du søger, er desværre ikke tilgængelig her.
For yderligere information eller spørgsmål, bedes du venligst rette henvendelse til vores team på messestanden.